Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä

Etusivu » Tiedotteet » Tiedotearkisto

Tiedotearkisto

Kansainvälinen puhtausala kokoontuu Tampereen Finnclean-messuilla 10.–12.5.


26.04.2017

Kansainväliset puhtausalan ammattimessut järjestetään 10.–12.5.2017 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Pohjoismaiden suurin ja merkittävin puhtausalan ammattimessutapahtuma Finnclean tarjoaa koko puhtausalalle mahdollisuuden puunata ammattitaitoa ja tietämystä tähän päivään. Muuttuvat kohdeolosuhteet, alan digitalisaatio, epidemioihin varautuminen ja uudet tavat toimia ovat messujen keskeisintä sisältöä. Puhtausalan ammattilainen -finaali kisataan perjantaina 12.5. Näytteilleasettajia tapahtumassa on ennätykselliset 154 kuudesta eri maasta.

Digitalisaatio, automaatio ja robotiikka koskettavat myös puhtausalaa ja näihin teemoihin paneudutaan vuodesta 1981 järjestetyillä Finnclean-messuilla toukokuussa. Muita keskeisiä messuteemoja ovat esimerkiksi sisäilma-asiat, uusimmat tekniikat ja välineet sekä ammattitaidon päivittäminen. Viimeksi syksyllä 2014 järjestetyille Finnclean-messuille osallistui yli 8300 puhtausalan ammattilaista.

Messuilla palkitaan perinteisesti Puhtausalan ammattilainen, tunnustus on jaettu vuodesta 2008 lähtien. Kilpailun finaali käydään perjantaina 12.5., ja voittaja ratkaistaan käytännön tehtävien ja kirjallisten tehtävien perusteella. Kilpailun järjestävät yhteistyössä SSTL Puhtausala ry, Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry, Kiinteistötyönantajat ry, Palvelualojen ammattiliitto PAM ry ja Palvelualojen työnantajat PALTA ry.
Lue lisää: Finnclean-messuilla palkitaan Puhtausalan ammattilainen 2017

Teemoina muuttuvat olosuhteet, digitalisaatio, epidemioihin varautuminen ja alan raikkaat tuulet

Messuilla perehdytään kattavasti puhtausalan uudistuksiin, muutoksiin ja tämänhetkiseen tilanteeseen. Digitalisaation ja lisääntyneen älyteknologian ohella konkreettisesti muuttuvat kohdeolosuhteet mietityttävät alalla työskenteleviä ja muuttuvan alan haasteisiin saadaan ratkaisuja eri näkökulmista. Koeajoradalla voi testata siivouskoneiden käyttöä erilaisilla lattiamateriaaleilla ja käytännönläheisessä ikkunanpesu-workshopissa opitaan ikkunanpesun uusimmista välineistä, aineista ja menetelmistä. Messuilla korostetaan myös esimerkiksi sitä, miten siivooja voi auttaa katkaisemaan epidemioiden leviämisen oikeilla menetelmillä. Lisäksi työhön perehdyttäminen, työhyvinvointi sekä toimiva työyhteisö ja työilmapiiri ovat olennaista ohjelmasisältöä.
Lue lisää: www.finnclean.fi (Ohjelma)

Mediatilaisuudet

•    Avajaisseminaari ke 10.5. klo 14.00–15.15, Tähtien Sali (Seminaarikeskus, 2. krs)
Kansanedustaja Ville Skinnarin avaamassa seminaarissa käydään paneelikeskustelu alan ajankohtaisista teemoista, kuten keinoista, joilla varmistetaan puhtauspalvelun sopimuksen mukainen laatu. Lue lisää: www.finnclean.fi (Ohjelma)

•    Puhtausalan ammattilainen 2017 -kilpailijoiden esittely
pe 12.5. klo 10.15–12.30, Speaker's Corner, A-halli

•    Puhtausalan ammattilainen 2017 -palkintojenjako
pe 12.5. klo 14.30–15, Speaker's Corner, A-halli

Median ennakkoakkreditoituminen viimeistään 7.5.2017: www.finnclean.fi (Medialle)

Kansainvälinen puhtausalan ammattimessutapahtuma Finnclean 2017 järjestetään 10.–12.5.2017 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen A-hallissa ja ulkoalueella. Vuodesta 1981 järjestetty Finnclean on vakiinnuttanut asemansa Pohjoismaiden suurimpina puhtausalan ammattimessuina. Tampereen Messut Oy toteuttaa Finncleanin SSTL Puhtausala ry:n toimeksiannosta. Messut ovat auki keskiviikkona klo 12–17, torstaina 10–17 ja perjantaina 10–16.

Kuvia, tiedotteita ja muu mediamateriaali materiaalipankissamme: www.tampereenmessut.fi (Medialle)

LISÄTIEDOT: www.finnclean.fi / Facebook: www.facebook.com/Finnclean / Twitter: @TampereenMessut, #Finnclean
Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi, facebook.com/tampereenmessut, etunimi.sukunimi@tampereenmessut.fi
Mikael Wänskä, myyntiryhmäpäällikkö, p. 040 350 0445
Tanja Järvensivu, tapahtuma- ja viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133, @TanjaJarvensivu
Jenna Antila, tiedottaja, p. 040 172 1188, @Jenna_messuaa


Takaisin uutisiin
Tiedotearkisto

 

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

(arkisin 8–16)