Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä

Etusivu » Tiedotteet » Tiedotearkisto

Tiedotearkisto

LIIKENNETIEDOTE: Euroopan suurimmat käsityömessut Tampereella 17.–19.11.


13.11.2017

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa perjantaista sunnuntaihin järjestettävillä Suomen Kädentaidot- ja Nukkekoti-messuilla sekä lauantaista sunnuntaihin järjestettävillä XXXV Valtakunnallisilla Pienoisrautatiepäivillä on yhteensä noin 750 näytteilleasettajaa ja tapahtumakokonaisuuteen odotetaan yli 40 000 kävijää. Tapahtuma vilkastuttaa erityisesti Tampereen läntisen kehätien, Sarankulman, Härmälän ja Hatanpään liikennettä. Alueella liikkuvia kehotetaan huomioimaan liikenneturvallisuus sekä varaamaan hieman tavallista enemmän aikaa matkantekoon. Ylimääräiset linja-autovuorot kulkevat Tampereen keskustasta Messu- ja Urheilukeskukseen 10 minuutin välein, käytössä on myös valaistu etäpysäköintialue P-Linnakallio.

Bussilla rautatieasemalta pääsisäänkäynnin eteen – ylimääräisiä vuoroja 10 minuutin välein

Messujärjestäjä suosittelee messuvieraita käyttämään julkisia liikennevälineitä. Tampereen joukkoliikenteen linjat 14 ja 34 liikennöivät normaalin aikataulun mukaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen. Reitti kulkee Tampereen rautatieaseman (pysäkki Stockmannin edessä), Keskustorin sekä Tampereen linja-autoaseman kautta.

Messupäivien ajan liikennöi myös ylimääräinen linja 14Y, joka ajaa linjan 14 lyhennettyä reittiä välillä Tampereen rautatieasema – Tampereen Messu- ja Urheilukeskus. Lähdöt rautatieasemalta ja messuilta ovat kymmenen minuutin välein. Kaikilla linjoilla on voimassa normaalit Tampereen liikennelaitoksen lippuhinnat.

Tampereen joukkoliikenteen aikataulut: aikataulut.tampere.fi
14Y-vuorojen aikataulu: www.kadentaidot.fi (Messuinfo)

Pysäköintipaikkoja alueella 3300 – maksuton etäpysäköintialue P-Linnakallio valaistaan

Messuvieraiden käytössä on Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen alueella yhteensä 3300 pysäköintipaikkaa. Pysäköintilipun hinta on 6 euroa ja lipuke tarkistetaan pysäköintialueelta ulos ajettaessa.

Viime vuonna käyttöön otettu etäpysäköintialue P-Linnakallio tarjoaa lähes 500 lisäpysäköintipaikkaa autoileville messukävijöille. Valaistu pysäköintialue sijaitsee Pirkkalan Linnakalliossa, noin 2 kilometrin päässä Messu- ja Urheilukeskuksesta. Pysäköiminen P-Linnakalliossa on maksutonta ja paikan päältä on maksuton bussikuljetus messuille ja takaisin 15 minuutin välein.

Video: Suomen Kädentaidot – Etäpysäköinti: P-Linnakallio


Messuinfo (aukioloajat, lippujen hinnat, saapuminen): www.kadentaidot.fi (Messuinfo)

Suomen Kädentaidot on Euroopan suurin käsi- ja taideteollisuusalan messutapahtuma, jossa on vuosittain noin 700 näytteilleasettajaa ja yli 40 000 kävijää. Tampereen Messut Oy ja Taito Pirkanmaa ry järjestävät Suomen Kädentaidot, Tampereen Messut Oy järjestää Nukkekoti-messut yhteistyössä Nukkekotiyhdistys ry:n kanssa ja Pienoisrautatiepäivät Pirkanmaan Rautatieharrastajien Kerho ry:n kanssa.

LISÄTIEDOT: www.kadentaidot.fi, www.nukkekotitampere.fi, www.pienoisrautatie.fi
SoMe: Facebook: facebook.com/Kadentaidot, Twitter: @TampereenMessut, Instagram: @suomenkadentaidot, #
Kädentaidot, #Nukkekotimessut, #Pienoisrautatie
Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi, etunimi.sukunimi@tampereenmessut.fi
Jasmin Saadetdin-Rikkinen, projektipäällikkö, p. 040 135 0110, @JSaadetdinR
Jenna Antila, tiedottaja, p. 040 172 1188, @Jenna_messuaa
Tanja Järvensivu, tapahtuma- ja viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133, @TanjaJarvensivu


Takaisin uutisiin
Tiedotearkisto

 

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

(arkisin 8–16)