Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä

Etusivu » Tiedotteet » Tiedotearkisto

Tiedotearkisto

Supermessut starttasi: Flowpark on Vuoden Kotimaan Matkailuyritys


21.04.2017

Seikkailupuisto Flowpark sai Vuoden Kotimaan Matkailuyritys -tunnustuksen 21.4. Supermessuilla järjestetyssä tilaisuudessa. Kasvuhakuinen ja ekologinen yritys on raadin mukaan halukas investoimaan kotimaan matkailuun. Vuoden Tilaviininä palkittiin Rönnvikin Viinitilan puolimakea seurusteluviini Rönnvik. Puutarha, Kotimaan Matkailu, OutdoorErä, 50. kerran järjestettävä Keräily sekä uusi Design- ja käsityötori muodostavat Supermessut 2017 -kokonaisuuden. Pääaulassa ilahduttaa ruoka- ja juoma-alue April Fest. Näytteilleasettajia tapahtumissa on yhteensä 582.

Kuudennen kerran jaetun Vuoden Kotimaan Matkailuyritys -tunnustuksen saanut Flowpark on 2010 Turussa perustettu kokonaisvaltainen seikkailuhuvipuistokonsepti, joka on levittäytynyt valtakunnalliseksi toimijaksi omilla Flowparkeilla ja franchising-toimipisteillään. Flowpark palkittiin ensisijaisesti siksi, että yritys on valitsijaraadin mukaan kasvuhakuinen, rohkea ja halukas investoimaan kotimaan matkailuun.

– Yksi tärkeä voittoperuste on myös yrityksen yhteistyö- ja verkostoitumiskyky. Toimitusjohtaja Janne Kalhama on tunnettu positiivisesta elämänasenteestaan ja yhteistyökyvystään matkailualan muiden yrittäjien ja organisaatioiden kanssa. Lisäksi kestävä kehitys ja luonnon kunnioittaminen on listattu yrityksen arvoiksi, ja Flowpark kouluttaa ympäri Suomea työskentelevää henkilökuntaansa kaiken aikaa, kuvaa palkintoraadin edustaja Jari Ahjoharju, projektijohtaja VisitFinlandista.

– Tavoitteenamme on ollut rakentaa vaihtoehto perinteisille huvipuistoille ja vapaa-ajan aktiviteeteille. Jo alussa päätimme, että Turun puiston pohjalta lähdetään kehittämään valtakunnallista ketjua. Teemme jatkuvasti työtä brändimme eteen: Flowparkista onkin muodostunut alan yleistermi. Se, että puistoissamme ihminen itse on toiminnan moottori ja haastetta on riittävästi, saa ihmiset tulemaan uudestaan, kuvaa Flowparkin toimitusjohtaja Janne Kalhama.
Lue lisää: Kasvava ja ekologinen Flowpark on Vuoden Kotimaan Matkailuyritys 2017

Samassa Kotimaan Matkailumessujen Ammattilaisaamun tilaisuudessa Suomen Tilaviini 2017 -tunnustuksella palkittiin Rönnvikin Viinitilan puolimakea seurusteluviini Rönnvik. Raadin mukaan viinin kokonaisvaikutelma on rehellinen ja aito. Rönnvik-viherherukkaviini on valmistettu Vertti-viherherukasta.
Lue lisää: Suomen Tilaviiniksi 2017 Rönnvikin Viinitilan puolimakea seurusteluviini Rönnvik

Nimikin sen jo sanoo – hallikaupalla superpaljon tekemistä, kokemista ja kevätfiilistelyä

Supermessut-viikonvaihteeseen mahtuu erilaisia teatteri- ja musiikkiesityksiä sekä valovoimaisia tähtiä. Näytteitä saadaan kesäteatteri- ja lastennäytelmistä kuten Niskavuoren nuori emäntä, Hui kauhistus ja Badding – Paratiisi. Messuilla nähdään muun muassa Janne Kataja, eräekspertit Mikko ”Peltsi” Peltola, Joppe Ranta ja Kimmo Ohtonen sekä Kotimaan Matkailumessut lauantaina ja sunnuntaina juontava Samuel Shipway. Tutut hahmot Pikku Myystä Nakkirakkiin ja Ville Vikingiin leikittävät lapsenmielisiä, ja sunnuntaina ulkoalueella järjestetään kaikille koirille avoin ShowHau Match Show, jonka tuotto menee hyväntekeväisyyteen. Puutarhan A-hallissa kulkevan Toivomuskujan keskellä on viisi erilaista ja inspiroivaa Teemapihaa, jotka vievät messuvieraat viihtymään erilaisiin puutarhamaailmoihin. Multasormet pääsevät töihin esimerkiksi ruusu- ja omenapuun leikkaamisessa, taimien koulinnassa ja perhosbaarin rakentamisessa. Puistopilates-hetket vetreyttävät ja Deli-alue ruokkii messuvieraan. Pääaulan April Fest -alue tarjoilee herkkusuille pienpanimotuotteita, lähiruokaa ja lauantaina Tappara–Kalpa-finaaliottelun.
Lue lisää: www.supermessut.fi (Ohjelma)

Mediamateriaalit, kuvat, videot: www.tampereenmessut.fi (Medialle)

Messut auki: pe 21.4. klo 12–18 (Ammattilaisaamu 10–12), la 22.4. 9–17 ja su 23.4. 10–17.

LISÄTIEDOT: www.supermessut.fi, Blogi: blogi.supermessut.fi, Facebook: www.facebook.com/supermessut,
Twitter: @TampereenMessut, #Supermessut, #Puutarha, #KotimaanMatkailu, #OutdoorErä, #DKtori
Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi, etunimi.sukunimi@tampereenmessut.fi
Pauliina Lindgren, projektipäällikkö, p. 050 516 4004, @PauliinaLindgre  
Tanja Järvensivu, tapahtuma- ja viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133, @TanjaJarvensivu
Jenna Antila, tiedottaja p. 040 172 1188, @Jenna_messuaa


Takaisin uutisiin
Tiedotearkisto

 

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

(arkisin 8–16)