Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä

Etusivu » Tiedotteet » Tiedotearkisto

Tiedotearkisto

Tampereelle lemmikkimessut – uusi Lemmikki Tampere 18 järjestetään 1.–2.9.


05.03.2018

Syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna 1.–2.9.2018 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen A- ja E-halleissa on säpinää ja tohinaa, kun hallit täyttyvät tassujen tepsutuksesta ja innostuneista eläinten ystävistä upouusilla Lemmikki Tampere 18 -messuilla. Lauantain ja sunnuntain aikana paikalla on tuhansia lemmikkieläimiä, runsaasti lemmikkitarvikkeita myyviä ja tietotaitoaan tarjoavia näytteilleasettajia sekä tietysti kiinnostavaa, innostavaa ja eläintietoutta kartuttavaa ohjelmaa. Houkuttelevinta sisältöä ovat suuret kissa- ja koiranäyttelyt sekä tietysti vauhdikkaat kilpailut ja korkeatasoiset näytökset.  Koko perheen tapahtumaan odotetaan tuhansia kävijöitä.

– Tahtotilamme on kehittää jatkuvasti uusia tapahtumia. Tiloissamme on jo pitkään järjestetty suosittuja kissa- ja koiranäyttelyitä, ja oma tapahtumamme Hevoset-messut on kasvanut Suomen suurimmaksi hevosalan messutapahtumaksi. Luonnollinen jatkumo tälle onkin, että saamme lanseerata tänä vuonna jo toisen uutuustapahtuman: eläinten ystäville, lemmikkien omistajille, lemmikistä haaveileville ja lapsiperheille suunnatut Lemmikki Tampere 18 -messut, kertoo Tampereen Messut Oy:n toimitusjohtaja Hannu Vähätalo.

– Pirkanmaan seudulta on puuttunut tällainen koko perheen lemmikkitapahtuma. Syyskuun alku on myös tämäntyylisen tapahtuman ajankohtana ihanteellinen, sillä perheisiin hankitaan lemmikkejä usein juuri kesäisin. Messuilta voikin saada arvokkaita vinkkejä ja tuoretta tietoa yhteiselämään uuden perheenjäsenen kanssa. Kesän ja syksyn taitteessa on myös mukavaa päästä viettämään vielä yhteistä perheaikaa, kuvaa tapahtuman projektipäällikkö Tuure Leppämäki.

Rotuvaliot tapaavat Tampereella – messujen keskiössä tasokkaat näyttelyt, kilpailut ja esitykset

Keskiössä lemmikkimessuilla ovat Suomen Kennelliiton sekä Pirkanmaan Rotukissayhdistyksen pentunäyttelyt. Lauantaina messujen ulkoalueella järjestetään Suomen Harmaahirvikoirajärjestön erikoisnäyttely. Näyttelyssä arvosteltavia rotuja ovat harmaa norjanhirvikoira, jämtlanninpystykorva, musta norjanhirvikoira, valkoinen ruotsinhirvikoira ja hälleforsinkoira.

Lisäksi ohjelmassa on myös muita rotunäyttelyitä, seminaareja, tietoiskuja ja näytöksiä. Ylöjärven Koirakerho ry järjestää tapahtumaan vauhdikkaan agility-kilpailun, rotuesittelyissä on oma sarjansa myös jyrsijöillä ja yksi unohtumaton ohjelmanumero on suloisen sukkela kanien estekilpailu.

– Ohjelman kautta pääsee tutustumaan esimerkiksi erilaisiin lemmikkieläinten kanssa harrastettaviin lajeihin, saamaan inspiraatiota omaan tekemiseen ja tutustumaan itselle ihan uusiin lajeihin, kuten vaikkapa agilityyn tai flyballiin. Myös tapahtuman sadoilla näytteilleasettajilla on paljon alan tietoa sekä laaja ja kattava välinetarjonta, jota kannattaa hyödyntää, Leppämäki summaa.

Lue lisää: www.lemmikkitampere.fi (Ohjelma)


Lemmikki Tampere 18, 1.–2.9.2018, Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen A- ja E-hallit sekä ulkoalue. Avoinna molempina messupäivinä klo 10–17. Päiväliput: aikuiset 10 €, lapset (3–15 vuotta) 6 €. Lemmikki Tampere 18 -tapahtuman järjestää Tampereen Messut Oy.


LISÄTIEDOT: www.lemmikkitampere.fi, Facebook: www.facebook.com/lemmikkitampere
Twitter: @TampereenMessut, #LemmikkiTre

Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi, etunimi.sukunimi@tampereenmessut.fi
Tuure Leppämäki, projektipäällikkö, p. 040 544 0602
Jenna Antila, tiedottaja p. 040 172 1188, @Jenna_messuaa
Tanja Järvensivu, tapahtuma- ja viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133, @TanjaJarvensivu


Takaisin uutisiin
Tiedotearkisto

 

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

(arkisin 8–16)