Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä

Etusivu » Tiedotteet » Tiedotearkisto

Tiedotearkisto

Tekemistä ja tuhansia toiveita Tampereen #Supermessuilla 21.–23.4.2017


13.04.2017

Koko perhe kokoontuu Supermessuille haaveilemaan kesän kohteista ja retkistä, pohtimaan pihan ja puutarhan laittoa, kokeilemaan ja oppimaan omin käsin sekä tekemään löytöjä vuosien takaa ja tämän hetken taitureilta. Huhtikuinen superviikonloppu sisältää viisi kiinnostavaa tapahtumaa: Puutarha, Kotimaan Matkailu, OutdoorErä, 50. kerran järjestettävä Keräily sekä uusi Design- ja käsityötori. Pääaulassa ilahduttaa ruoka- ja juoma-alue April Fest. Perjantain Ammattilaisaamu avaa aamupäiväksi ovensa ja siinä samassa kaikki Kotimaan Matkailu -osastot matkailualan ammattilaisille. Perjantaina palkitaan Vuoden Kotimaan Matkailuyritys ja Suomen Tilaviini 2017.

Viiden tapahtuman kokonaisuuteen mahtuu mukaan yksi uutuustapahtuma, Design- ja käsityötori, joka on uudenlainen lisä käsityökaupunki Tampereen käsityö- ja design-myyntitapahtumien joukkoon. Perinteikkäässä Keräilyssä ajan patinoimat löydöt vaihtavat omistajaa 50. kerran. OutdoorErä tulee toista kertaa Tampereelle Riihimäen Messujen tuomana, ja retkeilyyn keskittyneen sisällön lisäksi ulkoalueella järjestetään sunnuntaina kaikille koirille avoin match show. Pidetty Kimmo Ohtonen valaisee luontokuvauksen saloja ja retkikokki-kisassa mitellään retkiruokapuuhissa.
Lue lisää: Erämessut Goes Tampere – Limited Edition

Tutuille hahmoille tassupäivää ja toiveita yläilmoihin – DIY-alue kutsuu kokeilemaan
 
Lapset on huomioitu Supermessuilla tuttujen hahmojen muodossa: tassua voi paiskata ainakin Muumipeikon ja Pikku Myyn, Katti Matikaisen, Nakkirakin ja Ville Vikingin kanssa, ja näytteitä nähdään useasta lastennäytelmästä ja -musikaalista. Tubettaja-näyttelijä Samuel Shipway juontaa lauantain ja sunnuntain.

Pitkin Puutarha-messujen A-hallia kulkee Toivomuskuja, jonka puihin voi ripustaa toiveitaan. Tampereen Messut toteuttaa yhden onnekkaan toiveen messujen päätyttyä. Toivomuskujan keskellä on viisi erilaista Teemapihaa, jotka vievät messuvieraat viihtymään erilaisiin puutarhamaailmoihin aina Trendikkäästä kunnonpihasta Pelipihaan ja Rentoutujan latauspisteeseen. DIY-alueella testataan ainakin hedelmäpuiden leikkausta, kukka-asetelman tekoa sekä perhosbaaritaitoja. Omatarhurin PopUp-kaupassa myydään erikoisuuksia kuten teekasveja.
Tutustu ohjelmaan: www.supermessut.fi (Ohjelma)

Mediatilaisuudet

•    Kotimaan Matkailumessujen Ammattilaisaamu klo 10.00–12.00, E-halli (kaikki osastot auki, muut hallit avautuvat klo 12)
Lue lisää: www.supermessut.fi/ammattilaisaamu
•    Vuoden Kotimaan Matkailuyritys -voittajan julkistaminen klo 11.00, E-hallin ohjelmalava
•    Suomen Tilaviinikilpailu, voittajan julkistaminen klo 11.15 E-hallin ohjelmalava
•    Tarinoita Kuokkavieras Katajan kulisseista, joita ei ollut klo 11.30 E-hallin ohjelmalava

Median ennakkoakkreditoituminen messuille viimeistään 19.4.2017: www.supermessut.fi (Medialle)
Kuvamateriaalia juttujen yhteyteen täältä: www.tampereenmessut.fi/materiaalipankki (Supermessut)

Puutarha-, Kotimaan Matkailu-, OutdoorErä-, Design- ja käsityötori ja Keräily-messut 21.–23.4.2017, Tampereen Messu- ja Urheilukeskus. Avoinna: perjantai klo 12–18, lauantai klo 9–17, sunnuntai klo 10–17.

Liput ennakkoon: aikuiset 11 € (lapset alle 15 v aikuisen seurassa maksutta), opiskelijat / eläkeläiset 9 € (voimassaolevalla kortilla), kolmen päivän lippu 18 €. Liput ovelta: aikuiset 14 € (lapset alle 15 v aikuisen seurassa maksutta), opiskelijat / eläkeläiset 10 € (voimassaolevalla kortilla), kolmen päivän lippu 20 €, ryhmälippu 10 € (ryhmässä vähintään 10 hlöä).

LISÄTIEDOT: www.supermessut.fi, Blogi: blogi.supermessut.fi, Facebook: www.facebook.com/supermessut,
Twitter: @TampereenMessut, #Supermessut, #Puutarha, #KotimaanMatkailu, #OutdoorErä, #DKtori
Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi, etunimi.sukunimi@tampereenmessut.fi
Pauliina Lindgren, projektipäällikkö, p. 050 516 4004, @PauliinaLindgre  
Tanja Järvensivu, tapahtuma- ja viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133, @TanjaJarvensivu
Jenna Antila, tiedottaja p. 040 172 1188, @Jenna_messuaa


Takaisin uutisiin
Tiedotearkisto

 

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

(arkisin 8–16)