Etusivu » Kävijälle » Turvallisesti messuille pandemian aikana » Kävijä

Kävijä

Käsien desinfiointi
Odotamme hyvää käsi- ja yskimishygieniaa, emmekä suosittele kättelyjä tai lähikontaktia. Desinfioithan kätesi automaateissa tapahtumien aikana sekä erityisesti ennen ja jälkeen käynnin saniteettitiloissa.

 

Kasvosuojat
Tapahtumissamme on tällä hetkellä maskisuositus. Hyvän käsi- ja yskimishygienian lisäksi maski on tehokas keino suojata itseään ja muita. Suojamaskeja tarjotaan asiakkaille sekä näytteilleasettajille, ja niitä on jaossa tapahtumien sisäänkäynneissä.

 

Saniteettitilat
Huolehdithan oikeaoppisesta käsienpesusta. Suosittelemme käsidesin käyttöä ennen ja jälkeen käynnin saniteettitiloissa.

 

Yleiset tilat
Noudatathan yleistä turvallisuutta ja koronasuosituksia sekä -rajoituksia. Jokaisen kävijän on hyvä muistaa kättelyn välttäminen ja hyvä käsi- ja yskimishygienia.

Ravintolat ja kahvilat
Huolehdithan hyvästä hygieniasta myös ravintolatiloissa asioidessasi, pese ja desinfioi kätesi ennen linjastoa. Ravintolatiloista löytyy kosketusvapaita käsidesinfiointiaineen annostelijoita. 

 

Kävijöiden ohjeistus
Uskomme kävijöiden saapuvan vastuullisesti jo pitkään odottamiinsa tapahtumiin, jälleen kokemaan ja kohtaamaan toisensa. Muistutamme vallitsevista toimenpiteistä:

  • huolehdithan hyvästä hygieniasta, pese ja desinfioi käsiä päivän mittaan
  • tapahtumissamme on vahva maskisuositus
  • vältäthän kättelyä ja muuta lähikontaktia
  • tapahtumiin on mahdollista saapua ainoastaan ja ehdottomasti terveenä sekä rokotettuna tai testattuna

Noudatathan kaikkia vallitsevia rajauksia, määräyksiä ja suosituksia.

Ensiapuhenkilökunta
Tapahtumissa on ensiapupiste, jonka henkilökunta tietää miten toimia, jos joku tapahtumassa epäilee saaneensa koronatartunnan. Ethän saavu tapahtumaan, mikäli sinulla on oireita.

Henkilökunnan suojaaminen
Kehotteiden ja rajoitusten noudattaminen on ensisijaisen tärkeää, jotta takaamme kaikille turvallisen messukokemuksen. Palvelutiskeille ja vaatesäilytykseen tulee mahdollisuuksien mukaan läpinäkyvät pleksisuojukset. Henkilökunnan käytössä on kasvosuojaimia ja heillä on mahdollisuus käsien desinfiointiin työpisteellään.

 

Tapahtumakalenteri
Saapuminen
Sisäänpääsy ja palvelut »
Pysäköinti
Ravintolat
Turvallisuusohjeet
Majoitus
Koulutusvähennys

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

asiakaspalvelu[at]tampereenmessut.fi